S-a cam terminat cu jailbreak-ul pe iPhone! Două arhive de tweak-uri Cydia au fost închise

1.605 ori
<b>S-a cam terminat cu jailbreak-ul pe iPhone! Două arhive de tweak-uri Cydia au fost închise</b>Preț de un deceniu utilizatorii de terminale iPhone au apelat la soluții de jailbreak pentru a se putea bucura de un nivel extra de customizare, soluții care sunt pe cale să apună în acest an 2017. Aflăm chiar astăzi faptul că două dintre cele

Ani la rând utilizatorii de iPhone-uri apelau la jailbreak pentru a se bucura de un nivel mai mare de customizare, element oarecum limitat de către Apple. Acum însă, odată cu versiunile mai noi ale sistemului de operare și numărul de tweak-uri pe care posesorii de smartphone-uri Apple le găseau în Cydia au scăzut serios, iOS 11 fiind release-ul care încă nu a primit jailbreak și care nu va mai primi vreodată.

Suntem informați că două dintre cele 3 arhive majore Cydia și anume ZodTTD, respectiv MacCiti au fost închise încă de săptămâna trecute. Închiderea acestor arhive vine ca un soi de confirmare a faptului că lumea și-a pierdut interesul de a face jailbreak iPhone-urilor, asta și datorită tweak-urilor ce nu mai impresionează. 

Chiar creatorul Cydia, Jay Freeman, a declarat în cadrul unui interviu recent faptul că jailbreak-ul nu mai merită efortul. El spune că această soluție obișnuia să fie locul din care puteam obține funcții deosebite, dar acum vorbim doar despre mici modificări pe care le putem aplica iPhone-ului nostru. 

Această scădere a interesului pentru jailbreak din partea publicului convinge într-un fel dezvoltatorii să renunțe la crearea de noi tweak-uri, pentru că la urma urmei era și un profit la mijloc. Jailbreak-ul devine astfel istorie, o istorie pe care cei de la Motherboard o prezintă în cadrul unui articol numai bun de savurat!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×