S-au intersectat mega scăpările: Galaxy Note 8 şi iPhone 8 îşi prezintă protecţiile de ecran una lângă alta

1.535 ori
<b>S-au intersectat mega scăpările: Galaxy Note 8 şi iPhone 8 îşi prezintă protecţiile de ecran una lângă alta</b>Iată că am ajuns și în punctul în care leak-urile ajung să se interesecteze! Astăzi vedem afișate una lângă alta protecțiile de ecran destinate lui Samsung Galaxy Note 8 și lui iPhone 8, accesorii din partea producătorilor 3rd party ce au ca rol

În ultimele 2 luni scăpările lui iPhone 8 parcă s-au luat la întrecere cu cele ale lui Galaxy Note 8, abundând randările, specificaţiile şi unităţile dummy apărute online. Azi avem şi o comparaţie interesantă care pune una lângă alta protecţia de ecran pentru Galaxy Note 8 şi cea pentru iPhone 8.

Protectie ecran Note 8

A se remarca faptul că Galaxy Note 8 este cu mult, mult mai mare decât iPhone 8 şi are muchiile laterale curbate. Pe hârtie diferenţa dintre diagonala de 5.8 inch a noului iPhone şi cea de 6.3 inch a lui Note 8 nu e foarte mare, dar în realitate par să fie telefoane din segmente diferite. La drept vorbind am tot auzit că Apple ar fi reuşit cumva să "înghesuie" un panou de 5.8 inch într-un corp aferent unei diagonale de 4.7 inch cumva.

Decupajul superior pentru difuzor şi senzori scoate iPhone 8 în evidenţă aici, dar şi Note 8 are multe orificii pentru senzori, scanner de iris şi altele de gen. Nu pot să nu mă întreb cât de comod de ţinut în mână e un astfel de Galaxy Note 8 uriaş, cu diagonala sa de 6.3 inch, aproape cat o tabletă de 7 inch. Îmi amintesc cu amuzament o perioadă când şi terminale cu ecran de 4.8 sau 5 inch erau considerate PMP-uri sau MID-uri, înlocuitoare de laptop.

Dacă mă întrebaţi pe mine, provocarea e uriaşă pentru Samsung, de a înghesui un stylus în acea zonă ocupată de curbura laterală a ecranului. Să nu uităm şi de provocările Apple, care trebuie să se descurce cu scannerul de amprente care nici acum nu are un loc clar, cu noul mecanism de recunoaştere facială şi cu un ecran OLED pentru prima oară pe iPhone. Va fi o toamnă încinsă!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×