Revine jailbreak-ul! iOS 11.2.1 a fost "spart" pe iPhone X de către angajați Alibaba

2.811 ori
<b>Revine jailbreak-ul! iOS 11.2.1 a fost "spart" pe iPhone X de către angajați Alibaba</b>În ultimii ani s-a vorbit tot mai puţin despre jailbreak şi ideea de a hackui un iPhone, clar mai puţin decât pe vremea lui iPhone 3GS de exemplu. Există totuşi pasionaţi care încă se mai joacă cu Cydia şi azi aflăm că până şi noul iOS 11.2.1 a primit..

În ultimii ani s-a vorbit tot mai puţin despre jailbreak şi ideea de a hackui un iPhone, clar mai puţin decât pe vremea lui iPhone 3GS de exemplu. Există totuşi pasionaţi care încă se mai joacă cu Cydia şi azi aflăm că până şi noul iOS 11.2.1 a primit jailbreak pe iPhone X.

Cercetătorii de la Secure Pandora Labs, o parte a companiei chineze Alibaba au găsit un exploit şi au reuşit să realizeze jailbreak-ul. În mod şocant e acelaşi exploit de pe iOS 11.2. Cum e vorba despre o firmă de securitate aici, nu despre hackeri, Apple poate sta totuşi liniştită, pentru că va lucra cu chinezii pentru un patch. Experţii afirmă că au realizat jailbreak-ul non tethered pe iPhone X şi că au instalat şi Cydia cu succes.

Revine jailbreak-ul! iOS 11.2.1 a fost "spart" pe iPhone X de către cercetătorii Alibaba

Nu avem detalii tehnice despre procedeu, firma declarând că acestea nu pot fi partajate din "motive de securitate şi cercetare în domeniu". Au promis ferm şi că nu vor lansa vreun tool de jailbreak pe viitor. Există totuşi indicii că vina pentru vulnerabilitate este a unui bug de "memory buffer overflow", care provoacă un "kernel panic". iOS 11.2.1 a sosit recent şi a reparat un bug de cameră pe iPhone, dar a oferit şi acces partajat pentru platforma Home.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×