S-a lansat Google AdSense pentru site-urile mobile

Autor:  | Publicat în:  Advertising 740 ori
<b>S-a lansat Google AdSense pentru site-urile mobile</b>Poate nu stiti ce este AdSense, dar cu siguranta l-ati vazut "in actiune". Cunoscut drept tehnologia de advertising contextual a celor de la Google, serviciul AdSense aduce profituri bloggerilor si site-urilor care il folosesc. Iata ca acum, acest...

Poate nu stiti ce este AdSense, dar cu siguranta l-ati vazut "in actiune". Cunoscut drept tehnologia de advertising contextual a celor de la Google, serviciul AdSense aduce profituri bloggerilor si site-urilor care il folosesc. Iata ca acum, acest serviciu este disponibil si in varianta mobila.

AdSense genereaza profituri pentru utilizatorii care includ serviciul in site-ul personal sau in bloguri. Banii vin din reclamele pe care Google le relationeaza cu toate continuturile site-ului plasandu-le pe paginile web respective. Recent, gigantul motoarelor de cautare a trimis numeroase invitatii utilizatorilor sai recomandandu-le sa incerce varianta mobila a lui AdSense, disponibila in versiunea beta.

Iata cum suna invitatiile: "AdSense, in varianta sa mobila va permite publisherilor sa obtina profit plasand reclame pe site-uri pe care le detin. Astfel, publisherii pot profita de piata advertisingului mobil, care se afla in continua crestere, dar si de tehnologia Google de determinare a publicului tinta". Deoarece bloggingul mobil a inceput sa ia avant, noua varianta de AdSense soseste la momentul oportun pentru a pune in miscare o industrie mobila bazata pe advertising si mania profiturilor obtinute din clickuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×