S-a lansat Google AdSense pentru site-urile mobile

Autor:  | Publicat în:  Advertising 743 ori
<b>S-a lansat Google AdSense pentru site-urile mobile</b>Poate nu stiti ce este AdSense, dar cu siguranta l-ati vazut "in actiune". Cunoscut drept tehnologia de advertising contextual a celor de la Google, serviciul AdSense aduce profituri bloggerilor si site-urilor care il folosesc. Iata ca acum, acest...

Poate nu stiti ce este AdSense, dar cu siguranta l-ati vazut "in actiune". Cunoscut drept tehnologia de advertising contextual a celor de la Google, serviciul AdSense aduce profituri bloggerilor si site-urilor care il folosesc. Iata ca acum, acest serviciu este disponibil si in varianta mobila.

AdSense genereaza profituri pentru utilizatorii care includ serviciul in site-ul personal sau in bloguri. Banii vin din reclamele pe care Google le relationeaza cu toate continuturile site-ului plasandu-le pe paginile web respective. Recent, gigantul motoarelor de cautare a trimis numeroase invitatii utilizatorilor sai recomandandu-le sa incerce varianta mobila a lui AdSense, disponibila in versiunea beta.

Iata cum suna invitatiile: "AdSense, in varianta sa mobila va permite publisherilor sa obtina profit plasand reclame pe site-uri pe care le detin. Astfel, publisherii pot profita de piata advertisingului mobil, care se afla in continua crestere, dar si de tehnologia Google de determinare a publicului tinta". Deoarece bloggingul mobil a inceput sa ia avant, noua varianta de AdSense soseste la momentul oportun pentru a pune in miscare o industrie mobila bazata pe advertising si mania profiturilor obtinute din clickuri.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×