iSony Ericsson, si iPod si Walkman

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.154 ori
<b>iSony Ericsson, si iPod si Walkman</b>Ce s-ar intampla daca Apple si Sony Ericsson ar fuziona? Desi acest lucru este extrem de improbabil, o astfel de fuziune ar da nastere unui terminal similar cu cel din imaginea urmatoare: Si numele iSony Ericsson este destul de sugestiv pentru a ne...

Ce s-ar intampla daca Apple si Sony Ericsson ar fuziona? Desi acest lucru este extrem de improbabil, o astfel de fuziune ar da nastere unui terminal similar cu cel din imaginea urmatoare:

Si numele iSony Ericsson este destul de sugestiv pentru a ne demonstra provenienta terminalului. Acest handset pur conceptual foloseste familiara interfata iPod in combinatie cu tastele si speakerele unui Sony Ericsson. Interesant, unic sau doar nebunesc, gadgetul utopic ar putea da de gandit celor doi producatori. Aceasta asociere a brandurilor nu este intamplatoare, deoarece Sony Ericsson si Apple au creat terminale mobile care sunt printre cele mai populare music playere la ora actuala.

Seria Walkman, iPod si iPhone sunt nume care nu au nevoie de nici o prezentare, definind conceptul de terminal dotat cu functii muzicale. Motorola si LG incearca sa recupereze handicapul creat de popularitatea celor 2 branduri mentionate anterior, lansand terminale aratoase, dar care nu sunt music playere grozave. Fiindca suntem inca pe taramul speculatiilor, de ce nu ar colabora HTC cu Palm pentru a crea un smartphone desavarsit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×