S-a trezit şi Apple! iOS 13.2 aduce în sfârşit setările de filmare în aplicaţia Cameră!

3.361 ori
<b>S-a trezit şi Apple! iOS 13.2 aduce în sfârşit setările de filmare în aplicaţia Cameră!</b>Nu ştiu dacă aţi urmărit chiar toate recenziile de iPhone-uri ale colegului Alex (au fost multe), dar el are grijă ca întotdeauna la capitolul Camera să se plângă de faptul că trebuie să intri în Settings pentru a regla opţiunile de filmare. Ei bine, Appl

Nu ştiu dacă aţi urmărit chiar toate recenziile de iPhone-uri ale colegului Alex (au fost multe), dar el are grijă ca întotdeauna la capitolul Camera să se plângă de faptul că trebuie să intri în Settings pentru a regla opţiunile de filmare. Ei bine, Apple s-a trezit în sfârşit şi ne oferă aceste opţiuni chiar în aplicaţia Camera, odată cu sosirea lui iOS 13.2 Beta 2.

Un dezvoltator iOS care analiza acest beta a descoperit că aplicaţia Camera îţi va permite acum să umbli la frame rate şi rezoluţie fără să ieşi din aplicaţie. Vei putea să apeşi pe ecran pe o opţiune pentru a face trecerea între HD, Full HD şi 4K. În plus vei putea să apeşi pe ecran în interfaţa camerei şi pentru a face trecerea între 24 FPS, 30 FPS şi 60 FPS. Din ce am auzit filmarea în 24 FPS ar fi bună în condiţii low light.

S-a trezit şi Apple! iOS 13.2 aduce în sfârşit setările de filmare în aplicaţia Cameră!

Foarte mulţi utilizatori au cerut ca Apple să includă aceasta funcţionalitate în aplicaţia Camera, iar compania din Cupertino le-a răspuns. E drept că se putea să primim şi extra setări ale fotografiei integrate în aplicaţie şi încă aşteptăm reglaje de balans de alb, expunere, shutter şi ISO. Nu ar strica şi extra captura RAW, mai multe setări HDR şi un mod nocturn Manual.

O luăm totuşi încet... Din ce am înţeles, noul iOS 13.2 beta aduce şi suport pentru Deep Fusion, o funcţie care pune la treabă NPU şi AI şi oferă detalii excelente în fotografii combinând multiple cadre în unul singur. Mai multe detalii despre actualizare aflați din clip-ul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×