Să fie acesta joystickul lui PlayStation 4? (Imagine)

Autor:  | Publicat în:  Sony 931 ori
<b>Să fie acesta joystickul lui PlayStation 4? (Imagine)</b>Săptămâna viitoare va începe în forță și nu e vorba nici măcar de MWC 2013! E vorba despre evenimentul HTC de pe 19 februarie, urmat imediat după, pe 20 de un eveniment important Sony. Se zvonește că ar fi vorba despre anunțarea oficială a...

Săptămâna viitoare va începe în forță și nu e vorba nici măcar de MWC 2013! E vorba despre evenimentul HTC de pe 19 februarie, urmat imediat după, pe 20 de un eveniment important Sony. Se zvonește că ar fi vorba despre anunțarea oficială a lui PlayStation 4 și deja Sony a publicat un teaser video în care logo-ul PlayStation apare foarte clar.

Ei bine astăzi aruncăm o privire asupra unui gadget care pare a fi viitorul controller de PS4. Au trecut deja 7 ani de când s-a lansat PlayStation 3 și Microsoft ar pregăti deja un Xbox 3/720/Durango, deci Sony trebuie să acționeze cât mai rapid. Controllerul nu se abate foarte mult de la designul precedentei generații de joystickuri, deși parcă aduce puțin cu modele mai vechi de la Sega. De asemenea, acest joystick este parcă mai voluminos, iar calitatea stickurilor analogice parcă a scăzut și ele s-au subțiat.

De remarcat și acel touchpad/ecran din centru și acea "lumină poziționala" din partea frontală, care gamerii o asociază deja cu integrarea lui PS Move în joystick. E foarte posibil că ideea de touchpad de pe spatele lui PS Vita să fie acum aplicată pe fata joystick-ului de PS4. Credeți că așa va arăta și varianta finală de joystick sau acesta e doar un prototip?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×