Un nou telefon Lumia foarte subțire Își face apariția Într-o reclamă olandeză (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.563 ori
<b>Un nou telefon Lumia foarte subțire Își face apariția Într-o reclamă olandeză (Video)</b>Nokia pare a fi uitat robinetul de scurgeri de informații deschis, astfel că după ce am văzut un posibil design de tableta Lumia cu câteva zile în urmă, provenit din Pakistan, astăzi ne vine din Olanda un nou telefon Lumia. Misteriosul device a...

Nokia pare a fi uitat robinetul de scurgeri de informații deschis, astfel că după ce am văzut un posibil design de tableta Lumia cu câteva zile în urmă, provenit din Pakistan, astăzi ne vine din Olanda un nou telefon Lumia. Misteriosul device a fost descoperit într-o reclamă la KPN Olanda, un operator local.

O bună parte a clipului vedem o adolescentă cum tine un Nokia Lumia 920 galben în mână, dar pentru câteva secunde ea folosește un device mai rotunjit și foarte subțire. Nu e un Lumia 620, nici 820, nici 610 sau 710. Spatele său aduce cu cel al lui Nokia Lumia 822, varianta Verizon a lui Lumia 820, cu excepția că jackul audio pare diferit și handsetul pare la fel de slim ca ieșirea audio. Interesant e faptul că un comentariu al unui olandez asupra articolului sursa afirmă că deși KPN e partener Nokia, nu prea găsești Lumia 920 în nici un magazin.

Un nou telefon Lumia foarte subțire Își face apariția Într-o reclamă olandeză (Video)

Aparent la o verificare de stocuri există doar 5 sau 10 modele Lumia 920 în toate cele 200 de magazine ale operatorului. Să înțelegem că telefonul s-a vândut deja foarte bine și stocurile sunt epuizate? Sau se face loc în stoc pentru noile produse anunțate la MWC? Și cum rămane cu acest nou model?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×