Sa ne delectam cu Nokia N8 - noi imagini oficiale!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.852 ori
<b>Sa ne delectam cu Nokia N8 - noi imagini oficiale!</b>Anuntat inca din luna aprilie, super cameraphone-ul de 12 megapixeli Nokia N8 se lasa asteptat de ceva vreme, astfel ca trebuie sa ne multumim cu preview-uri si imagini oficiale ale handsetului, dupa cum este cazul celor de mai jos. &nbsp; Testele de pana...

Anuntat inca din luna aprilie, super cameraphone-ul de 12 megapixeli Nokia N8 se lasa asteptat de ceva vreme, astfel ca trebuie sa ne multumim cu preview-uri si imagini oficiale ale handsetului, dupa cum este cazul celor de mai jos.

Testele de pana acum ale acestui telefon au aratat ca avem de-a face cu un model Nokia deosebit, cu o camera incredibila, ce va oferi fotografului amator orice isi poate dori de la un gadget capabil sa realizeze poze de calitate. Nokia N8 incorporeaza o camera de 12 megapixeli, cu rezolutie de 4000 x 3000 pixeli, sistem optic Carl Zeiss, blitz Xenon si suport pentru autofocus.

Functiile camerei mai includ si geotagging, detectare faciala/a zambetului si captura video 720p la 25 fps. Un mic dezavantaj al lui N8 este OS-ul pe care il ruleaza, Symbian^3, a carui interfata nu aduce nimic cu adevarat nou in universul Nokia. Ce ne spun aceste imagini oficiale? N8 este un gadget multimedia impresionant, care ne va convinge de potentialul sau in aceasta toamna, atunci cand ar trebui sa soseasca pe piata.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×