Saga Z1, un telefon full HD quad core care clonează un hit Xiaomi

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.053 ori
<b>Saga Z1, un telefon full HD quad core care clonează un hit Xiaomi</b>Se pare că telefoanele clonate din China nu mai copiază doar branduri internaționale, precum Samsung sau Apple, ci chiar și micile companii din China. Astfel, telefonul Saga Z1 este o clonă a lui Xiaomi Mi2S. &nbsp; Compania Xiaomi a devenit tot mai...

Se pare că telefoanele clonate din China nu mai copiază doar branduri internaționale, precum Samsung sau Apple, ci chiar și micile companii din China. Astfel, telefonul Saga Z1 este o clonă a lui Xiaomi Mi2S.

Compania Xiaomi a devenit tot mai cunoscută în ultima vreme, vânzând imediat stocurile terminalelor sale originale în doar câteva minute. Ei bine, Saga Z1 îndrăznește sacrilegiul de a copia o companie din țara sa natală și imita modelul Xiaomi Mi2S. Acest handset este dotat cu un display Full HD de 5 inch, procesor quad core MediaTek de 1.5 GHz și costă doar 180 de dolari.

La bordul său se afla și 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 13 megapixeli în spate, cu deschidere F/2.0. Handsetul integrează o baterie de 2100 mAh, rulează Android 4.2 și șansele sunt mari ca acest device să nu ajungă vreodată pe piața internațională. Este oare loc de procese și dușmanii pe controversată piața din China?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×