Sagem Spiga, un UMPC modern soseste prin Vodafone

3.071 ori
<b>Sagem Spiga, un UMPC modern soseste prin Vodafone</b>Se pare ca Sagem nu si-a dat obstescul sfarsit, de vreme ce compania renascuta acum sub numele de Sagemcom a lansat modelul Spiga, un combo dintre telefon si UMPC, considerat "cel mai mic PC din lume". Aflam despre acest produs de pe blogul lui Dan...

Se pare ca Sagem nu si-a dat obstescul sfarsit, de vreme ce compania renascuta acum sub numele de Sagemcom a lansat modelul Spiga, un combo dintre telefon si UMPC, considerat "cel mai mic PC din lume". Aflam despre acest produs de pe blogul lui Dan Dragomir (de la Financiarul) si avem informatii ca el va sosi in curand prin Vodafone si in Romania.

Terminalul are 16 centrimetri lungime, 9.4 centimetri latime, este dotat cu un ecran cu diagonala de 4.8 inchi si are o grosime de sub 2 centimetri. UMPC-ul ruleaza Windows XP, incorporeaza un procesor Intel Atom de 1.1 GHz, suporta conectivitate WiFi, 3G si foloseste un SSD de 24GB. Printre dotari se mai afla si un cititor de carduri de pana la 16GB.

Sagem Spiga

Produsul  este deja disponibil in Turcia, prin Vodafone, la pretul de 499 euro si ne asteptam la o suma similara si la noi. Sa fie acesta un rival pe masura lui Nokia Booklet 3G, care vine totusi cu un pret mai neatractiv de 700 de euro?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×