Google Street View, gata pentru Romania in 2010

Autor:  | Publicat în:  Google 2.284 ori
<b>Google Street View, gata pentru Romania in 2010</b>Daca v-ati facut sperante sa navigati virtual prin tara noastra cu ajutorul lui Google Street View, dar va multumiti deocamdata cu un Google Maps ce-i drept destul de bine actualizat pentru noi, iata ca Google trece in sfarsit la o cartografiere 3D mai...

Daca v-ati facut sperante sa navigati virtual prin tara noastra cu ajutorul lui Google Street View, dar va multumiti deocamdata cu un Google Maps ce-i drept destul de bine actualizat pentru noi, iata ca Google trece in sfarsit la o cartografiere 3D mai detaliata. Aflam asta de pe Twitter de la Adrian Seceleanu.

Google Street View ar putea include si Romania din 2010, aflam din Ziarul Financiar, dar si faptul ca "masinuta Google" calatoreste acum prin Europa de Est, implicit si prin Romania, realizand fotografii panoramice la nivel de strada. Deocamdata, proiectul e in faza de fotografiere, apoi imaginile vor fi procesate si se vor realiza colaje panoramice.

Acest procedeu poate dura si luni, deci nu cunoastem exact cand Romania va fi inclusa in varianta detaliata a lui Google Maps. Extinderea lui Google Street View va include si Mexicul, Brazilia, Argentina, Hong Kong, Germania, Irlanda, Ungaria, Grecia, Romania si multe alte tari. De remarcat este si faptul ca Google are un rival autohton. Norc.ro, proiect al firmei romanesti eXtreme Soft Group si bazat pe acelasi procedeu ca Street View.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×