Samsung a fost găsită vinovată În procesul cu Apple, trebuie să plătească daune de 119 milioane de dolari

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.106 ori
<b>Samsung a fost găsită vinovată În procesul cu Apple, trebuie să plătească daune de 119 milioane de dolari</b>După miliardul de dolari de plată de acum câțiva ani, Samsung are din nou obligația să plătească o sumă mare către Apple. în ultimele săptămâni a avut loc un nou proces între cele două companii care s-a soldat cu verdictul "vinovat" pentru...

După miliardul de dolari de plată de acum câțiva ani, Samsung are din nou obligația să plătească o sumă mare către Apple. în ultimele săptămâni a avut loc un nou proces între cele două companii care s-a soldat cu verdictul "vinovat" pentru Samsung.

E vorba tot despre brevete, ca de obicei. De această dată Samsung trebuie să plătească 119 milioane de dolari daune companiei din Cupertino. Procesul a pornit cu câteva săptămâni în urmă, iar decizia a fost luată de un juriu compus din 8 persoane, care au deliberat timp de 3 zile. Samsung a fost găsită vinovată de încălcarea brevetelor Apple și ca urmare trebuie să plătească.

E drept că Apple cerea 2 miliarde de dolari despăgubiri, deci sud coreenii au scăpat ieftin. Totuși acțiunea legală nu s-a terminat în totalitate în favoarea Apple. Verdictul a arătat și că Apple încalcă brevetul Samsung legat de galerie și funcții foto software, dar suma pe care trebuie să o plătească Apple e ridicolă: 158 mii de dolari. Printre brevetele care au adus victoria Apple se număra slide to unlock și interacțiunea cu numere de telefon și adrese de email ca linkuri clickabile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×