Samsung a fost găsită vinovată În procesul cu Apple, trebuie să plătească daune de 119 milioane de dolari

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.167 ori
<b>Samsung a fost găsită vinovată În procesul cu Apple, trebuie să plătească daune de 119 milioane de dolari</b>După miliardul de dolari de plată de acum câțiva ani, Samsung are din nou obligația să plătească o sumă mare către Apple. în ultimele săptămâni a avut loc un nou proces între cele două companii care s-a soldat cu verdictul "vinovat" pentru...

După miliardul de dolari de plată de acum câțiva ani, Samsung are din nou obligația să plătească o sumă mare către Apple. în ultimele săptămâni a avut loc un nou proces între cele două companii care s-a soldat cu verdictul "vinovat" pentru Samsung.

E vorba tot despre brevete, ca de obicei. De această dată Samsung trebuie să plătească 119 milioane de dolari daune companiei din Cupertino. Procesul a pornit cu câteva săptămâni în urmă, iar decizia a fost luată de un juriu compus din 8 persoane, care au deliberat timp de 3 zile. Samsung a fost găsită vinovată de încălcarea brevetelor Apple și ca urmare trebuie să plătească.

E drept că Apple cerea 2 miliarde de dolari despăgubiri, deci sud coreenii au scăpat ieftin. Totuși acțiunea legală nu s-a terminat în totalitate în favoarea Apple. Verdictul a arătat și că Apple încalcă brevetul Samsung legat de galerie și funcții foto software, dar suma pe care trebuie să o plătească Apple e ridicolă: 158 mii de dolari. Printre brevetele care au adus victoria Apple se număra slide to unlock și interacțiunea cu numere de telefon și adrese de email ca linkuri clickabile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×