Samsung a fost trollata pe propriul cont de Facebook În cadrul unei campanii promoționale! Lumea vrea un iPhone 5!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.717 ori
<b>Samsung a fost trollata pe propriul cont de Facebook În cadrul unei campanii promoționale! Lumea vrea un iPhone 5!</b>Atunci când Samsung a pus o întrebare cu privire la ce device ai lua cu tine pe o insulă pustie, nimeni nu s-ar fi gândit că asta se va transforma în prilej de trolling după lansarea lui iPhone 5. întrebarea a fost pusă pe contul de Facebook...

Atunci când Samsung a pus o întrebare cu privire la ce device ai lua cu tine pe o insulă pustie, nimeni nu s-ar fi gândit că asta se va transforma în prilej de trolling după lansarea lui iPhone 5. întrebarea a fost pusă pe contul de Facebook Samsung Mobile USA pe 6 septembrie și în poză de lângă întrebare se aflau sugestiv un Samsung Galaxy S III și o insulă pustie. Totuși după mii de răspunsuri a început de câteva zile să abunde varianta "iPhone 5".

E posibil ca aici să fie mâna unor fanboy Apple nemulțumiți de campania "nu e nevoie de un geniu să..." pe care Samsung o desfășoară de câteva zile în SUA și care critică iPhone 5. Se pare că iPhone 5 e acum răspunsul preferat la întrebarea Samsung, iar unii utilizatori au răspuns și "iPad" sau "orice numai Samsung nu" sau "Nokia Lumia 920". și un răspuns că Galaxy Note II ar fi fost mulțumitor pentru Samsung, dar iată că de la o vreme abundă preferințele pentru terminale Apple.

Evident, un sondaj pe Facebook nu prea mai e relevant în acest caz, cu trollii deja asmuțiți asupra întrebării. și acum, știind de discuțiile aprinse care există pe Mobilissimo.ro între fanii Samsung și cei Apple, voi ce ați fi răspuns (sincer) la întrebarea "ce device ai lua pe o insulă pustie". Răspunsul meu ar fi un ASUS Transformer Prime cu tastatura dock și câteva baterii solare. Voi?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×