Cel mai rezistent smartphone din lume este Handheld Nautiz X1, cu Android 4.0 sau Windows (Embedded 6.5)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.797 ori
<b>Cel mai rezistent smartphone din lume este Handheld Nautiz X1, cu Android 4.0 sau Windows (Embedded 6.5)</b>Dacă până acum ne gândeam la modelele Sonim drept unele dintre cele mai rezistente telefoane din lume, sau cele Casio, ei bine iată că producătorul suedez Handheld Group ne oferă astăzi un nou terminal ultrarezistent. E vorba despre Nautiz X1, pe...

Dacă până acum ne gândeam la modelele Sonim drept unele dintre cele mai rezistente telefoane din lume, sau cele Casio, ei bine iată că producătorul suedez Handheld Group ne oferă astăzi un nou terminal ultrarezistent. E vorba despre Nautiz X1, pe care îl puteți admira mai jos, promovat drept "cel mai rezistent smartphone din lume".

Terminalul îndeplinește standardele militare MIL-STD-810G pentru scăparea de la înălțime, vibrații, umiditate și temperaturi extreme, cărora le va face față cu brio. în plus, acest model are și certificare IP67, deci e protejat și împotriva prafului și a apei (adâncime de 1 metru timp de 30 de minute). X1 este disponibil în variante cu Android 4.0 ICS, sau cu Windows Embedded Handheld 6.5. Produsul poate fi comandat acum la prețul de 699 de euro sau 899 de euro, dar va sosi pe piața de abia în ianuarie 2013.

Handheld Nautiz X1

Dotările sale includ un display WVGA de 4 inch, conectivitate GSM sau CDMA, WiFi, GPS, Bluetooth, un procesor dual core de 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli cu bliț și 512 MB RAM. Telefonul mai oferă și 2 GB memorie internă și măsoară 15 mm în grosime, cântărind 180 de grame. Handheld promite și diferite opțiuni de baterii, care vor furniza o zi de lucru în orice condiții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×