Samsung a lansat Galaxy Core Advance, un smartphone de buget ce va sosi În 2014

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.541 ori
<b>Samsung a lansat Galaxy Core Advance, un smartphone de buget ce va sosi În 2014</b>începând de astăzi, familia Samsung Galaxy este mai bogată cu un membru. Smartphone-ul de buget, Samsung Galaxy Core Advance tocmai a fost anunțat oficial. Acesta este un terminal ce vine cu un display de 4.7 inch, Android 4.2 JellyBean, și va fi...

începând de astăzi, familia Samsung Galaxy este mai bogată cu un membru. Smartphone-ul de buget, Samsung Galaxy Core Advance tocmai a fost anunțat oficial. Acesta este un terminal ce vine cu un display de 4.7 inch, Android 4.2 JellyBean, și va fi pus în vânzare la începutul lui 2014.

Samsung Galaxy Core Advance este urmașul lui Galaxy Core, terminal ce dispunea de un display de 4.3 inch. Iată că varianta “Advance” aduce un display mult mai mare, de 4.7 inch cu rezoluție 480x800 pixeli. Telefonul mai integrează un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 64 GB.

Samsung Galaxy Core Advance

Trecând la partea de fotografie, aflăm că telefonul păstrează aceeași cameră de pe Galaxy Core, dar aduce o cameră secundară pentru videoconvorbiri de 2 megapixeli, spre deosebire de cea VGA prezentă pe Galaxy Core. Telefonul măsoară 9.7 mm în grosime, cântărește 147 grame și dispune de o baterie de 2000 mAh. Samsung Galaxy Core Advance va fi disponibil în 2 variante de culoare: Deep Blue și Pearl White. Momentan, prețurile nu au fost făcute publice.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×