Samsung angajează un nou director pentru departamentul de design din cadrul companiei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 816 ori
<b>Samsung angajează un nou director pentru departamentul de design din cadrul companiei</b>Cu toții observăm lipsa de idei a celor de la Samsung mai ales atunci când vine vorba despre design-ul telefoanelor ce ajung pe piață, acestea având în mare parte un look asemănător încă de la debutul lui Galaxy S3 și până astăzi. Această...

Cu toții observăm lipsa de idei a celor de la Samsung mai ales atunci când vine vorba despre design-ul telefoanelor ce ajung pe piață, acestea având în mare parte un look asemănător încă de la debutul lui Galaxy S3 și până astăzi. Această formă particulară nu este întâlnită doar la terminalele de top, ci și pe modelele low-end, respectiv mid-range.

Totuși, lucrurile s-ar putea schimba cât de curând odată cu decizia Samsung de a numi un nou șef pentru departamentul de design din cadrul companiei. Acesta se numește Lee Don-tae, iar potrivit informațiilor ajunse în presă, el va raspunde direct CEO-ului Yoon Boo-keun.

Aflăm că Lee este un fost director al unui studio de design din Londra ce a fost fondat de către nimeni altul decât Jony Ive, actualul vice-președinte al departamentului de design Apple. Rămâne de văzut dacă noul director de design Samsung va reuși să schimbe ceva în următoarele luni sau dimpotrivă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×