Sony Xperia Z4 primește certificare din partea autorităților japoneze pentru operatorii KDDI, NTT DoCoMO și SoftBank

1.082 ori
<b>Sony Xperia Z4 primește certificare din partea autorităților japoneze pentru operatorii KDDI, NTT DoCoMO și SoftBank</b>Deși ne așteptam ca Sony să dezvăluie generația cu numărul 5 a lui Xperia Z în cadrul CES 2015, acest lucru nu s-a întâmplat din păcate , motiv pentru care tindem să credem că debutul său va avea loc abia în luna martie la MWC din Barcelona....

Deși ne așteptam ca Sony să dezvăluie generația cu numărul 5 a lui Xperia Z în cadrul CES 2015, acest lucru nu s-a întâmplat din păcate , motiv pentru care tindem să credem că debutul său va avea loc abia în luna martie la MWC din Barcelona. Astăzi, descoperim că Xperia Z4 a fost deja certificat de către ministerul de comunicare japonez pentru operatorii KDDI, NTT DoCoMo și SoftBank.

Aflăm că versiunile în cauză ce au primit certificare pentru Bluetooth, Wireless LAN și LTE poartă numele de serie PM-0792-BV (KDDI), PM-0793-BV (NTT) respectiv PM-0794-BV, versiune ce va ajunge în portofoliul celor de la SoftBank. De asemenea, acestea sunt compatibile și cu tehnologia Vo-LTE.

Printre ultimelor informații ajunse pe web, Xperia Z4 va aduce același display Full HD TRILUMINOS de 5.2 inch, certificare pentru rezistență la apă și praf, și un design la fel de asemănător cu cel regăsit în aceste momente pe Z3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×