Samsung anunta modelele Sunburst si Strive

1.685 ori
<b>Samsung anunta modelele Sunburst si Strive</b>Samsung tocmai a anuntat 2 noi modele de telefoane: Samsung Sunburst si Strive, primul prezent in partea dreapta a imaginii de mai jos si al doilea in stanga. Sunburst este un terminal full touch, cunoscut si drept SGH-A697, iar Strive este un terminal cu...

Samsung tocmai a anuntat 2 noi modele de telefoane: Samsung Sunburst si Strive, primul prezent in partea dreapta a imaginii de mai jos si al doilea in stanga. Sunburst este un terminal full touch, cunoscut si drept SGH-A697, iar Strive este un terminal cu tastatura glisanta QWERTY, ce poarta si numele de SGH-A687.

Ambele modele vor fi disponibile deocamdata prin operatorul american AT&T, urmand sa soseasca si in Europa. Ele vor debuta in SUA pe 21 martie si aflam ca Samsung Sunburst vine cu un design cu accente cromate, un display touch rezistiv de 3 inchi, o camera de 2 megapixeli si suport Bluetooth 2.0. Printre dotarile sale se mai numara si un browser HMTL, functii de social networking, Smart Unlock si finger zoom.

Samsung Strive este un urmas al terminalelor din seria Propel si incorporeaza o camera de 2 megapixeli, ofera suport Bluetooth 2.0, email si servicii AT&T. Acest terminal costa 19.99 dolari cu un abonament pe 2 ani, iar Sunburst costa 39.99, cu acelasi abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×