Samsung anunta modelele Sunburst si Strive

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.635 ori
<b>Samsung anunta modelele Sunburst si Strive</b>Samsung tocmai a anuntat 2 noi modele de telefoane: Samsung Sunburst si Strive, primul prezent in partea dreapta a imaginii de mai jos si al doilea in stanga. Sunburst este un terminal full touch, cunoscut si drept SGH-A697, iar Strive este un terminal cu...

Samsung tocmai a anuntat 2 noi modele de telefoane: Samsung Sunburst si Strive, primul prezent in partea dreapta a imaginii de mai jos si al doilea in stanga. Sunburst este un terminal full touch, cunoscut si drept SGH-A697, iar Strive este un terminal cu tastatura glisanta QWERTY, ce poarta si numele de SGH-A687.

Ambele modele vor fi disponibile deocamdata prin operatorul american AT&T, urmand sa soseasca si in Europa. Ele vor debuta in SUA pe 21 martie si aflam ca Samsung Sunburst vine cu un design cu accente cromate, un display touch rezistiv de 3 inchi, o camera de 2 megapixeli si suport Bluetooth 2.0. Printre dotarile sale se mai numara si un browser HMTL, functii de social networking, Smart Unlock si finger zoom.

Samsung Strive este un urmas al terminalelor din seria Propel si incorporeaza o camera de 2 megapixeli, ofera suport Bluetooth 2.0, email si servicii AT&T. Acest terminal costa 19.99 dolari cu un abonament pe 2 ani, iar Sunburst costa 39.99, cu acelasi abonament.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×