Microsoft prezinta propriul "App Store" pentru Windows Phone 7 Series

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 864 ori
<b>Microsoft prezinta propriul "App Store" pentru Windows Phone 7 Series</b>Desi platforma Windows Phone 7 Series promite mult, ea nu este de sine statatoare si necesita aportul unor servicii precum Xbox Live sau Zune pentru a functiona la nivel maxim. Ei bine iata ca printre aceste servicii se numara acum si Windows Phone...

Desi platforma Windows Phone 7 Series promite mult, ea nu este de sine statatoare si necesita aportul unor servicii precum Xbox Live sau Zune pentru a functiona la nivel maxim. Ei bine iata ca printre aceste servicii se numara acum si Windows Phone Marketplace, un soi de App Store dezvoltat de Microsoft.

Magazinul de aplicatii pentru WP 7 a fost prezentat in cadrul evenimentului MIX10 si aflam ca serviciul va debuta odata cu handseturile ce ruleaza noul OS. WP Marketplace suporta achizitiile de softuri pe baza de carte de credit, facturarea prin intermediul operatorilor de telefonie si continuturile care genereaza venit prin intermediul reclamelor incorporate.

Acest ultim tip de generare a veniturilor este inspirat de modelul Android si Apple.  Noul Marketplace pastreaza lookul si functionalitatea lui Windows Phone 7, folosind o metoda de vizualizare panoramica, ce permite browsingul in categorii si titluri. Beneficiati si de ratinguri, review-uri, screenshot-uri si preturi ale aplicatiilor.

Mai multe detalii aflati de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×