Samsung anunță modelul Galaxy Core II; vine cu display de 4.5 inch și rulează Android 4.4 KitKat

992 ori
<b>Samsung anunță modelul Galaxy Core II; vine cu display de 4.5 inch și rulează Android 4.4 KitKat</b>în cursul zilei de ieri, pe lângă modelul Galaxy Ace 4, cei de la Samsung au anunțat și terminalul Galaxy Core II. Acesta va aduce la pachet un display mai mare față de vechea generație, cât și o putere de procesare mai mare. &nbsp; Samsung...

în cursul zilei de ieri, pe lângă modelul Galaxy Ace 4, cei de la Samsung au anunțat și terminalul Galaxy Core II. Acesta va aduce la pachet un display mai mare față de vechea generație, cât și o putere de procesare mai mare.

Samsung Galaxy Core II dispune de un display de 4.5 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 768 MB RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară VGA.

Samsung Galaxy Core II

De asemenea, ni se mai pune la dispoziție conectivitate HSDPA, Bluetooth 4.0, port microUSB 2.0, o baterie de 2000 mAh și sloturi dual-sim (dual-stanby). Aflați că Samsung Galaxy Core II rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat care aduce interfața TouchWiz Essence UI. Pentru moment nu există detalii despre preț, dar se așteaptă ca acesta să fie destul de accesibil.

Samsung Galaxy Core II​​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×