Samsung anunță modelele low-end Galaxy Young 2 și Galaxy Star 2

888 ori
<b>Samsung anunță modelele low-end Galaxy Young 2 și Galaxy Star 2</b>Pe lângă terminalele Galaxy Core II și Galaxy Ace 4 ce au fost lansate ieri, cei de la Samsung au prezentat și alte două noi device-uri din categoria low-end, mai precis modelul Galaxy Young 2, respectiv Galaxy Star 2. &nbsp; Samsung Galaxy Young 2...

Pe lângă terminalele Galaxy Core II și Galaxy Ace 4 ce au fost lansate ieri, cei de la Samsung au prezentat și alte două noi device-uri din categoria low-end, mai precis modelul Galaxy Young 2, respectiv Galaxy Star 2.

Samsung Galaxy Young 2 dispune de un display de 3.5 inch cu rezoluție HVGA (480 x 320), un procesor single-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, un slot microSD, o cameră foto de 3 megapixeli și o baterie de 1.300 mAh. Acesta rulează Android 4.4 KitKat și oferă conectivitate 3G, sloturi dual-sim, Wifi, GPS și Bluetooth 4.0.

Samsung Galaxy Star 2

Cel de-al doilea model anunțat este Galaxy Star 2, terminal ce aduce în mare parte aceleași specificații ca și Galaxy Young 2, cu mențiunea că acesta va dispune de o cameră mai slabă de 2 megapixeli. Se așteaptă ca acest device low-end să fie și mai accesibil în comparație cu Galaxy Young 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×