Samsung anunța telefonul Galaxy Express, un terminal 4G LTE cu Android 4.1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.683 ori
<b>Samsung anunța telefonul Galaxy Express, un terminal 4G LTE cu Android 4.1</b>Samsung nu renunța la obiceiul de a crea confuzie prin lansarea a cât mai multe modele de telefoane cu design similar și dotări asemănătoare. Cel mai nou astfel de handset este Galaxy Express, proaspăt anunțat de către producătorul sud-coreean....

Samsung nu renunța la obiceiul de a crea confuzie prin lansarea a cât mai multe modele de telefoane cu design similar și dotări asemănătoare. Cel mai nou astfel de handset este Galaxy Express, proaspăt anunțat de către producătorul sud-coreean.

Acest device e promovat drept "un telefon 4G LTE accesibil" și are un design asemănător cu cel al lui Galaxy S III, doar că oferă dotări de Galaxy S II, sau ușor inferioare chiar. Galaxy Express vine cu suport pentru 4G LTE în benzile 800/900/1800/2600, rulează Android 4.1 Jelly Bean și este dotat cu un ecran WVGA Super AMOLED de 4.5 inch. Avem la bordul său și un procesor dual core de 1.2 GHz, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

Samsung Galaxy Express spate

Alte dotări includ Bluetooth 4.0, WiFi, AGPS, Glonass, MHL, NFC și 8 GB memorie internă, plus o baterie de 2000 mAh. în ce privește software-ul TouchWiz este la posturi, împreună cu AllShare Play, S Beam, Hub-urile tipice Samsung, ChatOn și diferite alte servicii Google. Samsung îl va vinde pe Galaxy Express și în SUA prin AT&T, dar cu dotări ușor diferite.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×