Noile tablete ASUS cu Windows 8/Windows RT ajung la eMAG.ro, cu prețuri bune!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.664 ori
<b>Noile tablete ASUS cu Windows 8/Windows RT ajung la eMAG.ro, cu prețuri bune!</b>știți probabil deja că am fost printre primii care au testat tableta ASUS VivoTab RT și tableta ASUS VivoTab Smart, primul model dotat cu Windows RT și CPU Tegra 3 și al doilea un device Intel Atom cu Windows 8. Ei bine, tabletele se afla acum în...

știți probabil deja că am fost printre primii care au testat tableta ASUS VivoTab RT și tableta ASUS VivoTab Smart, primul model dotat cu Windows RT și CPU Tegra 3 și al doilea un device Intel Atom cu Windows 8. Ei bine, tabletele se afla acum în oferta celor de la eMAG.ro, care au și câteva cadouri și promoții pentru noi.

în primul rând, toate aceste tablete ASUS sunt oferite de către eMAG.ro cu o husă ASUS cadou, fie că e vorba de modelul ASUS VivoTab Smart ME400C de 64 GB WiFi, fie de ASUS Transformer TF600T (RT) de 64 GB sau de VivoTab TF600TG, cu 64 GB și 3G. Există și o versiune ASUS Vivotab TF600TG (RT) de 32 GB care vine cu tastatura dock la pachet și costă 3.299 lei. VivoTab Smart, tableta ASUS cu CPU Dual core Intel Atom costă 2.349 lei în versiunea de 64 GB și rulează Windows 8.

Modelul cu Tegra 3 și Windows RT costă 2.599 lei în versiunea de 64 GB WiFi și 3.119 lei în versiunea de 64 GB 3G. Variantele de culori pentru aceste produse sunt alb sau gri. Ambele modele de tablete vin cu 2 GB RAM, WiFi, Bluetooth și ecrane luminoase de 10.1 inch. în plus, au în spate camere performante de 8 megapixeli și porturi HDMI lateral.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×