E-Boda Supreme X80 Dual Core unboxing: scoatem din cutie o tabletă de 8 inch cu benchmark-uri excelente (Video)

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 3.551 ori
<b>E-Boda Supreme X80 Dual Core unboxing: scoatem din cutie o tabletă de 8 inch cu benchmark-uri excelente (Video)</b>Nu ne-am putut abține să nu includem în review-ul lui Allview TX1 Quasar o comparație de benchmark cu tableta E-Boda Supreme X80 Dual Core. La urma urmei ambele au ecrane de 8 inch, nu-i așa? Ei bine în acest material veți afla cum am scos din...

Nu ne-am putut abține să nu includem în review-ul lui Allview TX1 Quasar o comparație de benchmark cu tableta E-Boda Supreme X80 Dual Core. La urma urmei ambele au ecrane de 8 inch, nu-i așa? Ei bine în acest material veți afla cum am scos din cutie tableta E-Boda de 8 inch și mai multe detalii aflați mai jos.

Avem de-a face aici cu un device dual core care costă 699 lei la eMAG.ro. Tableta vine cu procesor Amlogic dual core de 1.5 GHz, GPU Mali dual core (emag.ro afirma că e quad core), 1 GB RAM DDR3, 8 GB memorie internă și slot microSD cu suport pentru până la 32 GB stocare extra. E-Boda Supreme X80 Dual Core suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli și are un display multitouch capacitiv cu 5 puncte. în cutia acestui device se afla un cablu USB, încărcător, adaptor USB pentru dongle 3G și stick USB, manual și o pereche de căști.

Rețineți că tableta se încarcă via port microUSB, iar încărcătorul și căștile dau senzația de material foarte ieftin. E-Boda Supreme X80 vine cu o cameră de 2 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală VGA, iar dotările sale includ și un port mini HDMI, carcasa din aluminiu și o baterie de 4400 mAh. Device-ul măsoară 9 mm în grosime și cântărește 430 de grame. Mai multe detalii veți afla în zilele următoare, când îi vom realiza un review detaliat acestui terminal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×