Samsung anunta telefonul Omnia i900

2.875 ori
<b>Samsung anunta telefonul Omnia i900</b>Telefonul Samsung Omnia i900 trece de la stadiul de zvon la cel de handset ce urmeaza a fi lansat chiar astazi, cand isi dezvaluie specificatiile tehnice si primele imagini. Acest PocketPC Windows Mobile pare a fi un rival serios pentru iPhone 3G, care...

Telefonul Samsung Omnia i900 trece de la stadiul de zvon la cel de handset ce urmeaza a fi lansat chiar astazi, cand isi dezvaluie specificatiile tehnice si primele imagini.

Acest PocketPC Windows Mobile pare a fi un rival serios pentru iPhone 3G, care urmeaza a fi anuntat astazi la ora 20:00. Lista sa de specificatii il face un rival si pentru HTC Touch Diamond, dar avem o presimtire ca interfata TouchFLO 3D va fi mai spectaculoasa decat cea de pe Samsung i900. Noul Samsung va fi prezentat in premiera in cadrul expozitiei CommunicAsia, organizata la Singapore intre 17 si 20 iunie. i900 soseste cu Windows Mobile 6.1 Professional si include un display WideQVGA de 3.2 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si mouse optic, in stilul lui Samsung i780.

Camera acestui handset are o rezolutie de 5 megapixeli si suporta autofocus, sosind cu sistem de detectare faciala, detectare a zambetelor, mod auto-panorama si geotagging, care primeste aportul antenei GPS. Samsung i900 are o grosime de doar 12.5mm si va fi disponibil in 2 versiuni, una de 8GB si una de 16 plus slotul microSD, care va permite marirea capacitatii de stocare cu inca 16GB. Telefonul va opera in retele quad-band GSM/GPRS/EDGE, dar si HSDPA (7.2 Mbps), iar lista sa de specificatii include si un accelerometru, suport WiFi, port USB, radio FM cu RDS si Bluetooth Stereo (A2DP).

Samsung si-a portat interfata TouchWiz pe Windows Mobile, special pentru acest telefon, care va fi disponibil din iulie in Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×