Telefonul Eclipse Intuit, alimentat cu energie solara

1.394 ori
<b>Telefonul Eclipse Intuit, alimentat cu energie solara</b>Daca v-a "murit" vreodata bateria telefonului mobil, atunci stiti cu siguranta cat de frustrant este sa fii limitat de acest aspect, atunci cand astepti un apel important. Telefonul Eclipse Intuit isi propune sa rezolve aceasta problema, folosind...

Daca v-a "murit" vreodata bateria telefonului mobil, atunci stiti cu siguranta cat de frustrant este sa fii limitat de acest aspect, atunci cand astepti un apel important. Telefonul Eclipse Intuit isi propune sa rezolve aceasta problema, folosind alimentarea solara.

Conceptul utilizeaza o tehnologie ce aminteste de un patent recent depus de Apple, care de asemenea se baza pe alimentarea cu ajutorul celulelor fotovoltaice. Eclipse Intuit a fost creat de catre designerul Eddie Goh si este un telefon subtire si elegant, dotat cu display touchscreen, tastatura glisanta si panouri solare, care vor folosi orice sursa de energie luminoasa pentru a se alimenta, chiar si cele prezente intre 4 pereti.

De remarcat este faptul ca acest handset aminteste de conceptul Mooon+, telefonul care incorporeaza headset Bluetooth si arata ca un Sony PSP. Exista si unele asemanari cu un Palm, dar nu putem stii deocamdata care va fi compania ce va adopta acest design si daca alimentarea cu energie solara va fi pastrata pe lista de specificatii.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×