Samsung lucrează deja la Galaxy S11; Iată sub ce nume de cod este cunoscut la nivel intern

Autor:  | Publicat în:  Samsung 762 ori
<b>Samsung lucrează deja la Galaxy S11; Iată sub ce nume de cod este cunoscut la nivel intern</b>Începutul săptămânii ne aduce o veste cu adevărat neașteptată, aceea că Samsung a început deja să lucreze la următorul flagship din seria Galaxy S, fiind desigur vorba despre modelul Galaxy S11 pe care îl vom vedea

Începutul săptămânii ne aduce o veste cu adevărat neașteptată, aceea că Samsung a început deja să lucreze la următorul flagship din seria Galaxy S, fiind desigur vorba despre modelul Galaxy S11pe care îl vom vedea lansat abia în februarie-martie 2020. Suntem informați că la nivel intern acest nou device este cunoscut sub numele de cod "Picasso" după celebrul pictor spaniol.

Aflați și că modele anterioare din serie precum Galaxy S8, Galaxy S9 și Galaxy S10 au fost cunoscute la nivel intern sub numele de cod "Dream", "Star", respectiv "Beyond". Acum se trece la un nume complet neașteptat și singurul lucru pe care l-ar putea sugera această schimbare ar putea fi upgrade-urile mari care ni se pregătesc.

Sunt mari șanse ca viitorul Galaxy S să scape complet de decupajele în ecran și să vină cu o soluție ingenioasă. Încă nu se știe în ce stadiu s-a ajuns cu dezvoltarea tehnologiei ce implică ascunderea camerei selfie sub display, dar am văzut pe cei de la Samsung cum au adus pe piață modele precum Galaxy A80 cu ecran complet edge to edge și cameră foto rotativă.

Upgrade-urile la nivel hardware sunt de asemenea bătute în cuie și este cazul să ne așteptăm și la un nou setup de camere foto pe device-urile din serie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×