Samsung ar fi finalizat designul lui Galaxy S10; Iată cum arată

1.822 ori
<b>Samsung ar fi finalizat designul lui Galaxy S10; Iată cum arată</b>În prag de weekend și în plin Black Friday descoperim faptul că sud-coreenii de la Samsung ar fi finalizat design-ul lui Samsung Galaxy S10. Vedem câteva posibile schițe ale panoului frontal care va include un decupaj circular pentru camera selfie

Am văzut o sumedenie de brevete Samsung în ultima vreme, mai ales de când am aflat de existența panourilor Infinity-O. Astăzi apare și ceea ce ar putea fi o variantă finală de design pentru Galaxy S10. Samsung ar dori să ne ofere un S10 total diferit față de ce am văzut la Galaxy S8 și S9.

Brevet Samsung

Brevetul proaspăt apărut online ar reprezenta designul final pentru viitorul flagship, cu panou Infinity-O la bord. Rezultatul este un smartphone cu ecran full în zonă frontală, cu zero muchii și un decupaj discret circular în colțul din stânga. Orificiul ar urma să fie realizat cu laserul. 

Brevet Samsung

Ceea ce vedem aici este un brevet înregistrat la WIPO (World Intellectual Property Office). Avem de fapt două variante de design, una cu colțuri rotunjite și una puțin mai pătrățoasă. Modelul A amintește de Note 9 și colțurile sale mai pătrățoase, în vreme ce Model B amintește de S9 și rotunjimile sale.

Există și variante C, E, F și J, cu sticlă curbată pe margini în diferite configurații. Orice ar alege Samsung va fi o premieră pentru industria Mobile. Un decupaj în ecran pentru cameră și un panou fără muchii reprezintă o combinație nouă în segment.

Vă reamintesc că Samsung Galaxy S10 va fi anunțat în primele luni din 2019 și va avea un procesor Exynos 9820 sau Snapdragon 8150, 6 sau 8 GB RAM (poate chiar 10 GB) și cameră triplă. 3 versiuni de S10 sunt așteptate, inclusiv una Lite și una Plus. Vom primi și un cititor de amprente integrat în ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×