Samsung confirmă ecranul fără decupaje destinat lui Galaxy A90; Va avea o cameră selfie periscop

962 ori
<b>Samsung confirmă ecranul fără decupaje destinat lui Galaxy A90; Va avea o cameră selfie periscop</b>În tandem cu știrile referitoare la telefoanele Samsung ce primesc actualizarea la Android 9.0 Pie, mai aflăm și detalii despre viitoare dispozitive, tot din seria Galaxy A și de această dată. Cu mare interes este așteptat phablet-ul

În tandem cu știrile referitoare la telefoanele Samsung ce primesc actualizarea la Android 9.0 Pie, mai aflăm și detalii despre viitoare dispozitive, tot din seria Galaxy A și de această dată. Cu mare interes este așteptat phablet-ul Galaxy A90 care ar putea debuta oficial pe data de 10 aprilie atunci când compania sud-coreeană are programat un eveniment special de presă, după cum vă anunțam și noi aici.

Galaxy A90

Până atunci avem ocazia să aflăm un detaliu nou despre acest device, sau mai bine zis să descoperim o confirmare. Știam deja că handset-ul de față va fi primul telefon din portofoliul actual Samsung cu o cameră selfie periscop, iar acum informația se confirmă prin intermediul unei imagini promo extrase chiar de pe site-ul companiei.

Vedem aici noul telefon Galaxy A90 (cu excepția părții superioare) și o descriere detaliată cu privire la ecranul Infinity ce nu are vreun decupaj sau breton. Ni se promite o experiență imersivă și totodată bifăm cu această ocazie prezența tehnologiei Super AMOLED pentru display.

Un alt detaliu apărut online recent face referire la o baterie mai mică comparativ cu ce ne oferă Galaxy A50. Așteptăm mai multe leak-uri în următoarele zile și poate chiar și listări din partea retailerilor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×