Samsung Galaxy S10+ ar urma să vină cu o cameră selfie duală

1.078 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ ar urma să vină cu o cameră selfie duală</b>După speculații pe seama camerei triple ce ar urma să sosească pe Galaxy S10+, iată că acum aflăm și faptul că terminalul are mari șanse să vină echipat și cu o cameră selfie duală. Aceasta ar permite pe hârtie un bokeh mai avansat

Dacă despre Samsung Galaxy S10 s-a speculat multişor în ultima vreme, despre Galaxy S10+ nu prea am auzit multe. Sunt ceva voci care afirmă că va sosi cu o cameră triplă în spate, dar până la asta aflăm azi că terminalul ar avea o cameră frontală duală.

Sursele afirmă că ar trebui să aşteptăm 3 terminale principale la început de 2019, de la Samsung. Unul este Galaxy S10, cu numele de cod "Beyond 0" şi dotat cu un ecran de 5.8 inch non curbat Super AMOLED. Are scanner de amprente în spate şi o cameră duală de 12 MP (wide) + 12 MP (telephoto). Apoi vine Samsung Galaxy S10+ („Beyond 1”), cu ecran curbat de 6.2 inch Super AMOLED, scanner de amprente integrat în ecran şi o cameră triplă cu obiectiv wide de 12 MP, obiectiv tele de 12 MP şi obiectiv de 16 MP cu focalizare fixă şi unghi de 120 de grade (super wide angle). Acela va avea şi o cameră frontală singulară.

Apoi apare şi ciudăţenia şi anume o derivaţie din Galaxy S10+, aşa numitul „Beyond 2”. El are un ecran de 6.44 inch curbat şi Super AMOLED, dar şi o cameră duală selfie, plus restul dotărilor lui S10+. Informaţia vine de la publicaţia coreeană The Bell, care citează surse din cadrul industriei. Nu cunoaştem încă rezoluţia celor două camere selfie, dar ne aşteptam să fie un sistem similar cu cel de pe Galaxy A8 (2018), care combină un senzor de 16 MP cu unul de 8 MP, de dragul capturii Bokeh.

Nu suntem străini de această abordare şi HTC U12+ oferind două camere frontale de 8 MP în acest an. Cât despre Samsung Galaxy S10, acesta este aşteptat la MWC 2019 cel târziu şi la CES 2019 cel devreme. Nu e clar când vine și Galaxy X. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×