Samsung Galaxy S9 nu depășește recordul de vânzări stabilit de Galaxy S7 în prima lună de disponibilitate pe piață

1.257 ori
<b>Samsung Galaxy S9 nu depășește recordul de vânzări stabilit de Galaxy S7 în prima lună de disponibilitate pe piață</b>Potrivit unui raport realizat de firma de research Canalys, se pare că livrările de unități Samsung Galaxy S9 în prima lună de disponibilitate pe piață nu au reușit să depășească recordul impus de seria S7. Astfel aflăm că un număr de 8 milioane

Primele date despre livrările seriei Galaxy S9 încep să sosească de astăzi când aflăm date interesante din partea firmei de research Canalys. Astfel suntem informați că în prima lună de disponibiltate comercială s-au vândut în total 8 milioane de terminale Galaxy S9 și S9+, cifră destul de importantă dar nu suficient de mare pentru a depăși recordul stabilit de seria Galaxy S7 în prima lună de disponibilitate când au fost vândute 9 milioane unități.

Galaxy S9 Livrari

Noul flagship se află la egalitate cu Galaxy S8 atunci când vine vorba de unități vândute în prima lună de disponibilitate pe piață, iar un detaliu pe care l-am observat este că la nici o lună de la debutul comercial telefonul a început să primească reduceri inclusiv pe plan local.

Motivul pentru care publicul nu se avântă în achiziția acestor noi modele stă și în spatele upgrade-urilor nu tocmai spectaculoase ce constă în camere actualizate și procesor nou. Revenind totuși la raportul emis de Canalys, aceștia mai indică faptul că în vreme ce Samsung a vândut 8 milioane de unități S9 într-o lună, rivalul Apple a vândut 14 milioane de unități iPhone X într-un trimestru în schimb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×