Google Play Music ar urma să fie casat până în 2019 şi înlocuit de noul serviciu YouTube Remix

956 ori
<b>Google Play Music ar urma să fie casat până în 2019 şi înlocuit de noul serviciu YouTube Remix</b>După o săptămână în care am aflat ce planuri are Google în zona de mesagerie, iată că astăzi aflăm și ce se pregătește pentru zona de streaming audio. Potrivit unui zvon sosit online s-ar părea că se pregătește casarea lui Play Music

Nimeni nu ştie mai bine decât Google "omoare" proiectele care nu mai merg şi să le înlocuiască cu altele. Vorbim despre compania cu serviciu de socializare mort, cu ochelari Google Glass morţi, telefon modular care e în comă de ceva vreme şi nici nu vreau să vă spun câte servicii de chat are compania. Ei bine şi Google Play Music ar urma să aibă aceeaşi soartă, dar va avea şi un înlocuitor.

Se pare că un serviciu muzical cunoscut ca YouTube Remix urmează să fie lansat de către marele G. Cei de la Droid Life citează o sursă de încredere, afirmând că YouTube Remix va înlocui Google Play Music până la finalul acestui an. Nu e foarte clar când debutează noul serviciu YouTube, dar ştim că utilizatorii Play Music vor fi obligaţi să migreze, fără alte opţiuni.

Google a încheiat deja contracte cu marile case de discuri, pentru lansarea lui Remix. Nu că nu ar fi avut deja multe deal-uri şi pentru Play Music, care oferea 40 de milioane de melodii. Noul serviciu va păstra elemente ale celui vechi , precum conceptul de smart playlist. Teoretic vom vedea un upgrade de la Play Music, dar rămâne de văzut cum îl primesc utilizatorii.

Recentele disecţii de coduri scăpate pentru YouTube şi YouTube Music au arătat faptul că se pregăteşte un aşa numit "YouTube Plus", o variantă nouă de abonament. Tot în teardown-uri recente au fost descoperite şi suportul pentru carduri SD, Recommendations în loc de Stations şi multiple setări de calitate. YouTube Music şi Play Music sunt pe ducă, asta e sigur, iar viitorul este YouTube Remix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×