Samsung Galaxy S9 este cel mai slab vândut Galaxy S din 2012 încoace

2.459 ori
<b>Samsung Galaxy S9 este cel mai slab vândut Galaxy S din 2012 încoace</b>Auzim de multe luni faptul că flagship-ul celor de la Samsung din acest an și anume Galaxy S9 este modelul cu cele mai slabe vânzări înregistrate din toată istoria seriei Galaxy S. Principalul motiv pentru care publicul nu a fost impresionat

De câteva luni tot auzim că Samsung Galaxy S9 s-a vândut sub aşteptări sau cel puţin sub Galaxy S8 şi S7. Acum analiştii afirma că acesta ar putea fi cel mai slab vândut Galaxy S din 2012 încoace. Avem detalii mai jos.

Informaţiile vin pe fondul pregătirilor pentru debutul lui Galaxy Note 9 pe 9 august. El ar putea reda celor de la Samsung puţin din gloria care pare să fi apus în acest an. Pe de altă parte am învăţat să suflăm şi în iaurt când vine vorba de analişti şi predicţiile lor. După jumătate de an în care au tot repetat că iPhone X este un eşec, cifrele de vânzări au fost uimitoare.

De ce nu ar fi la fel şi pentru Galaxy S9? Problema e că sunt prea multe surse care îi cântă prohodul lui S9 totuşi... Iar Samsung chiar a grăbit lansarea lui Note 9 pentru a compensa şi încă sunt voci care afirmă că va vinde phabletul mai devreme decât 24 august. Nu ştiu dacă aţi observat dar se mişcă lucrurile rapid şi pentru produsele viitoare, astfel că Galaxy S10 şi Galaxy X ar sosi mai rapid decât de obicei, la început de 2019, la CES 2019 chiar.

Între timp Digitimes a publicat un raport în care explică de ce Samsung a accelerat lansarea lui Note 9. Surse din Taiwan, din rândul furnizorilor Samsung afirmă că Note 9 vrea să readucă popularitatea companiei înapoi, ştirbită de vânzările scăzute ale lui S9 şi S9+. Luna trecută publicaţia China Times estima că S9 şi S9+ ar urma să vândă doar 30 de milioane de unităţi în 2018. Dacă e adevărat ar fi cele mai slabe vânzări pentru modele Galaxy S din 2012 încoace.

O idee ar fi ca ambele handseturi să se ieftinească cu 100 de euro să zicem, acum în prag de Note 9...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×