Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ apar în noi randări cu scanner de amprente în spate; Iată ce nuanțe de culoare vor fi disponibile

7.242 ori
<b>Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ apar în noi randări cu scanner de amprente în spate; Iată ce nuanțe de culoare vor fi disponibile</b>Vedem astăzi noi randări pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, imagini ce ne prezintă în primul rând variantele de culoare în care aceste modele vor fi disponibile pe piață. Sunt 4 la număr și printre ele avem

Încă o zi, încă o serie de randări pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, care au ajuns pe web. De această dată vedem nuanţele pe care vor fi disponibile terminalele şi remarcăm şi că scanner-ul de amprente e puţin mai sus decât ne aşteptam.

Samsung Galaxy S9

Până acum am văzut randări de la producătorii de huse şi unele foarte credibile marca Benjamin Geskin. Astăzi observăm că nuanţele lui S9 sunt super familiare, judecând după ce am văzut la Note 8 şi S8. E vorba despre Midnight Black, Silver Titanium, Orchid Gray, Ocean Blue şi Maple Gold. Zvonurile afirmă că producţia lui S9 a început deja, deci tindem să credem că această abordare de design reprezentată aici e autentică.

Samsung Galaxy S9

Spuneam de senzorul biometric... ei bine el pare să fie un pic mai sus decât îl vedeam în primele scăpări şi mai apropiat de camera foto. Zona aceea verticală care include senzorii foto şi cel biometric este de culoare neagră indiferent de nuanţa handset-ului, ca un fel de accent de sobrietate. Cât despre zona frontală, nu pare să fi apărut vreun "breton", ci doar s-a umblat puţin la zona inferioară a ecranului, care are muchia mai îngustă.

Samsung Galaxy S9+

În rest, ştiţi reţeta: Infinity Display cu aspect 18.5:9, telefon îngust, margini curbate spate şi faţă şi "sandwich de sticlă", plus ramă de metal. Vedeți reprezentate aici ambele modele din serie, adică Galaxy S9 ce este așteptat cu o singură cameră foto în spate și Galaxy S9+ ce va oferi un modul dual.

Samsung Galaxy S9+

Se pare că Samsung rămâne la senzorul clasic pentru amprente, fără a îl integra pe cel nou "in display" de la Synaptics ... Dar din nou, nimic nu e bătut ferm în cuie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×