Samsung a prezentat pico proiectorul pentru telefoane mobile la CES

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.478 ori
<b>Samsung a prezentat pico proiectorul pentru telefoane mobile la CES</b>In cadrul showului tehnologic CES 2009 Samsung a prezentat un nou pico proiector, care se poate conecta la telefoanele mobile, permitand utilizatorilor sa proiecteze continuturi video pe orice suprafata aflata in apropiere. Samsung MBP200 poate proiecta...

In cadrul showului tehnologic CES 2009Samsung a prezentat un nou pico proiector, care se poate conecta la telefoanele mobile, permitand utilizatorilor sa proiecteze continuturi video pe orice suprafata aflata in apropiere.

Samsung MBP200 poate proiecta continuturi video, PDF-uri si imagini pe suprafete plane, suportand o marime a imaginii proiectate de pana la 50 de inchi. Gadgetul foloseste tehnologia DLP, a celor de la Texas Instruments pentru a se conecta la telefoane si laptopuri. Samsung afirma si ca MBP200 permite utilizatorului sa transfere fisiere  si sa proiecteze continuturi independent de sursa atasata, folosind doar un card microSD.

Noul model soseste cu un design simplist, control cu ajutorl unui touchpad si un display QVGA LCD de 2.2 inchi, care permite vizualizarea continuturilor inainte de proiectare. Ramane de vazut la ce pret va fi disponibil acest mini proiector si ce durata de viata va avea bateria sa. Intre timp, putem spune ca el este un gadget extrem de util pentru cei care au nevoie sa faca o prezentare rapida la birou, dar nu dispun de un laptop.

Sursa: Informationweek.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×