Samsung va fi principalul furnizor de procesoare pentru viitoarea generație iPhone

Autor:  | Publicat în:  Samsung 666 ori
<b>Samsung va fi principalul furnizor de procesoare pentru viitoarea generație iPhone</b>Deși pe piața de smartphone-uri Samsung și Apple sunt rivali, acest lucru pare a fi lăsat deoparte atunci când vine vorba de parteneriatele încheiate între cele două companii. Astăzi prin intermediul unui raport al celor de la Reuters aflăm că...

Deși pe piața de smartphone-uri Samsung și Apple sunt rivali, acest lucru pare a fi lăsat deoparte atunci când vine vorba de parteneriatele încheiate între cele două companii. Astăzi prin intermediul unui raport al celor de la Reuters aflăm că Samsung va fi principalul furnizor de procesoare pentru viitoarea generație iPhone.

Mai precis, ni se dezvăluie că Samsung va distribui aproximativ 75% din numărul total de procesoare necesare pentru noul model iPhone 6s, terminal ce este așteptat să debuteze oficial în toamna acestui an.

Cu toate acestea, valoarea contractului încheiat între cele două companii nu a fost făcută publică pentru moment. De asemenea, potrivit unor surse, Samsung a decis să nu comenteze pe seama acestor speculații din partea mediei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×