Samsung Galaxy Note 8 primeşte o nouă randare, ar urma să sosească la final de august

4.012 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte o nouă randare, ar urma să sosească la final de august</b>Sfârșitul acestei veri ar trebui să ne aducă și lansarea lui Samsung Galaxy Note 8, phablet care începe a-și face apariția într-o serie de randări interesante. Astăzi vedem asemenea noi materiale și descoperim că cel puțin pe partea de design, telefonul

A început potopul scăpărilor legate de Samsung Galaxy Note 8, astfel că azi avem două aspecte importante legate de terminal şi dezvăluite online. Întâi vedem o randare proaspătă a noului venit şi apoi aflăm când ar putea debuta.

Samsung Galaxy Note 8

Aflaţi că Samsung Galaxy Note 8 vine cu o cameră duală în spate, conform celei mai noi randări, care indică şi lipsa scannerului de amprente din spate. Acesta ar urma să fie inclus în panoul frontal, ceea ce nu e rău deloc, mai ales că amplasarea scannerului de pe S8 a fost neinspirată. Aparent viitorul phablet va avea un ecran edge to edge de 6.3 inch, cu screen to body ratio chiar mai generos decât la S8.

Samsung Galaxy Note 8

Se discută despre un aspect 9:18.5, tehnologie Infinity Display şi mai nou a apărut în ecuaţie un debut spre finalul lunii august. Astfel, Samsung spera să contracareze hype-ul debutului lui iPhone 8. O bună perioadă de timp telefoanele din gama Galaxy Note soseau la IFA, dar în ultimii ani am văzut un debut ceva mai devreme, când încă era vara.

Sursa randărilor afirmă şi că vom vedea la bord difuzoare stereo tunate de AKG şi un buton Bixby cu o textură specială. Nu se renunţă la jack-ul audio şi primim un corp rezistent la apă şi praf. Stylusul ar trebui să primească mai multe nivele de presiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×