Samsung Galaxy Note 8 ar putea debuta pe 26 august în cadrul unui eveniment organizat la New York

955 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 ar putea debuta pe 26 august în cadrul unui eveniment organizat la New York</b>Această săptămâne ne aduce o reconfirmare a faptului că Samsung are în plan lansarea phablet-ului Galaxy Note 8 în luna august, mai precis pe data de 26 august. Această zi apare menționată de către publicația sud-coreeană Naver

Cum scăpările lui Galaxy Note 8 au început să se înteţească era şi cazul să aflăm când va sosi noul phablet. Se pare că data de 26 august ar fi fost aleasă pentru debutul său, în cadrul unui eveniment organizat la New York. Aşteptările erau ca phabletul să debuteze la IFA 2017, dar aveam şi teoria unei prezentări ceva mai devreme.

Samsung Galaxy Note 8

La urma urmei şi Note 7 a sosit tot în august anul trecut, deci se merge pe aceeaşi linie. Samsung are o motivaţie în plus pentru a se grăbi şi anume să dovedească faptul că seria Galaxy Note nu a fost afectată de problemele lui Note 7. Cât despre perioada de debut, publicaţia sud coreeană Naver scrie că Samsung îşi va prezenta noul phablet flagship pe 26 august, la New York.

Anul trecut Note 7 era anunţat pe 2 august, deci decalajul este de mai bine de 3 săptămâni. Sursele mai afirmă că iniţial se pregătea un debut la IFA 2017, dar a apărut perspectiva lansării lui iPhone 8, care ar atrage atenţia tuturor în septembrie. De această dată nu trebuie să ne mai îngrijorăm legat de graba de a produce terminalul. Se lucrează la el de îndată ce s-a terminat scandalul cu Note 7 în toamna trecută.

Aşteptăm un ecran Infinity Display de 6.3 sau 6.4 inch la bord, un S Pen îmbunătăţit, cu extra nivele de presiune, cameră duală în spate şi Bixby cu buton fizic dedicat. Un scanner de amprente plasat sub camera duală e în cărţi şi sunt tare curios să văd ce baterie primim aici şi care sunt modalităţile prin care Samsung evită orice supraîncălzire pe viitor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×