Samsung confirmă viitorul eveniment Unpacked, care are loc pe 23 august; Galaxy Note 8 ar trebui să debuteze atunci

849 ori
<b>Samsung confirmă viitorul eveniment Unpacked, care are loc pe 23 august; Galaxy Note 8 ar trebui să debuteze atunci</b>Exact cum ne aşteptam 23 august este dată la care Samsung va prezenta următorul său telefon, anunţând în ultimele ore un eveniment Unpacked atunci. Cum nu aşteptam alt flagship decât noul Note 8 e clar ce debutează atunci.

Exact cum ne aşteptam 23 august este dată la care Samsung va prezenta următorul său telefon, anunţând în ultimele ore un eveniment Unpacked atunci. Cum nu aşteptam alt flagship decât noul Note 8 e clar ce debutează atunci.

Samsung a trimis presei invitaţiile aferente şi ele arăta precum cea de mai sus. Ştiam de această dată cam de o săptămână sau două, de când au apărut zvonuri, iar recent a fost confirmată perioada de debut şi de către un oficial al firmei sud coreene. În plus, odată cu ultimele randări scăpate de un producător de huse am aflat că terminalul va fi pus în vânzare din septembrie.

Ar trebui să aibă o cameră duală în spate, un nou stylus S Pen şi un preţ peste 1.000 de euro. Va fi un phablet Super AMOLED de 6.3 inch cu aspect 18.5:9 şi acel Infinity Display de pe Galaxy S8. La interior vom găsi un procesor Exynos 8895 și/sau Snapdragon 835, 6 GB RAM şi o baterie de 3300 mAh. Designul va combina metalul şi sticla, iar zvonurile afirmă că acel screen to body ratio ar putea fi şi mai generos decât la S8.

Bixby va sosi de această dată activat şi la nivel vocal şi ar trebui să vedem un scanner de amprente plasat în dreapta camerei. Eu zic că de abia acum se dă startul la scăpările reale, cele hands-on.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×