FeiyuTech SPG C este un gimbal cu stabilizare pe 3 axe ideal pentru smartphone; TomTop oferă un cupon de 50 dolari reducere pentru achiziția sa!

1.687 ori
<b>FeiyuTech SPG C este un gimbal cu stabilizare pe 3 axe ideal pentru smartphone; TomTop oferă un cupon de 50 dolari reducere pentru achiziția sa!</b>Dacă plănuiți să vă filmați vacanța cu smartphone-ul, atunci poate că achiziția unui gimbal de stabilizare a capturii video este produsul care nu trebuie să lipsească din bagaj. Un astfel de model am găsit astăzi în oferta celor de la TomTop care

Dacă vă amintiți, în urmă cu ceva timp v-am prezentat și noi aici pe Mobilissimo review-ul unui gimbal pentru smartphone și anume modelul X-Cam Sight 2 cu stabilizare pe 2 axe pe care l-am primit de la retailerul chinez TomTop.com. Pentru că asemenea dispozitive sunt utile pentru o vacanță să spunem, asta dacă nu vreți să mergeți cu trepiedul și cu o cameră video după voi, avem astăzi o nouă recomandare de gimbal.

FeiyuTech SPG C

În oferta magazinului asiatic am găsit varianta numită FeiyuTech SPG C, un gimbal ce ne oferă în plus stabilizare pe 3 axe și care se va dovedi partenerul ideal pentru filmarea amintirilor din vacanță la o calitate superioară. Este util pentru numeroase categorii de conținut, de la realizarea de selfie-uri, la trasmisii live și până la utilizarea sa pentru filmarea diferitelor activități sportive precum skateboarding-ul.

FeiyuTech SPG C

Produsul de față se va conecta la smartphone-ul iOS sau Android via Bluetooth și aflați că dispune de butoane dedicate pentru zoom, focus manual dar și pentru reglarea unghiului de filmare. Spunem adio clipurilor tremurate și un lucru bun de știut este acela că putem filma atât în mod portret, cât și în landscape în funcție de situația întâlnită.

FeiyuTech SPG C

Vom putea filma de asemenea și în mod panorama sau timelapse pentru a aduce un strop de creativitate clipurilor noastre. Există un sistem avansat de stabilizare și de reducere a efectului de blur și un șurub special pentru atașarea produsului la un trepied dacă dorim să realizăm capturi mai complexe. Nu lipsește nici tehnologia de tracking a feței prin care gimbal-ul va urmări fața selectată și se va mișca pentru a o avea în cadru tot timpul. 

FeiyuTech SPG C aduce la interior o baterie generoasă de 3000 mAh ce promite până la 7 ore de autonomie atunci când este încărcată complet. În cazul în care vă întrebați, atât unghiul de rotire, înclinare, cât și cel de panning este de 320 grade. Produsul cântărește 416 grade și este potrivit pentru smartphone-urile ale căror lățime este cuprinsă între 50 și 80 mm. 

Prin folosirea codului promoțional LSRFEIYU, prețul acestui gimbal este de doar 89 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×