Samsung ar putea lansa un smartphone metalic colorat; carcasa acestuia ajunge pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 889 ori
<b>Samsung ar putea lansa un smartphone metalic colorat; carcasa acestuia ajunge pe web</b>Deși se așteaptă ca Samsung să își lanseze noul flagship din seria Galaxy în cadrul show-ului CES 2015, această locație ar putea fi totuși locul în care vom vedea doar o serie de terminale mid-range, cum este și cazul lui Galaxy A7, smartphone...

Deși se așteaptă ca Samsung să își lanseze noul flagship din seria Galaxy în cadrul show-ului CES 2015, această locație ar putea fi totuși locul în care vom vedea doar o serie de terminale mid-range, cum este și cazul lui Galaxy A7, smartphone așteptat să ne aducă la pachet un panou de 5.5 inch.

Pe lângă acesta, se pare că Samsung lucrează și la alte terminale mid-range, un astfel de exemplu fiind un device de culoare galbenă a cărui carcasă metalică și-a făcut apariția de curând pe web în imagini.

Din câte putem observa, linia de design este similară cu mai toate telefoanele Samsung de până acum, acest device urmând a fi doar o alternativă colorată pentru tineri. Rămâne să vedem cum va fi numit acest nou terminal colorat și dacă lansarea sa va avea loc în cadrul târgului CES 2015 ce debutează în ianuarie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×