Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C): un tower defense plin de conținuturi originale, dar foarte lent (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 836 ori
<b>Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C): un tower defense plin de conținuturi originale, dar foarte lent (Video)</b>Scopul jocurilor de pe mobil și tableta e să nu te plictisești în drum spre muncă sau când ai de pierdut timp, dar ideea e că experiența să fie livrata în doze mici de gameplay. Ei bine, Star Wars Galactic Defense se joacă multe minute, deci e...

Scopul jocurilor de pe mobil și tableta e să nu te plictisești în drum spre muncă sau când ai de pierdut timp, dar ideea e că experiența să fie livrata în doze mici de gameplay. Ei bine, Star Wars Galactic Defense se joacă multe minute, deci e un joc mai degrabă de jucat acasă.

L-am testat pe tableta ASUS MeMO Pad 7 ME572C, iar jocul e disponibil gratuit in Play Store. El este un tower defense distractiv și plin de conținuturi originale din universul Star Wars. Veți putea juca fie de partea Jedi sau a Dark Side, controlând unități ale fiecărei tabere. Veți putea amplasa 4 tipuri de turnuri în locuri prestabilite și să le upgradati în funcție de nivelul de skill tree deblocat.

Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C): un tower defense plin de conținuturi originale, dar foarte lent (Video)

Există și un erou pe care îl puteți controla, fie un Sith sau Luke Skywalker, fiecare cu abilități speciale. în plus, puteți folosi lovituri aeriene cu lasere, sub formă de abilitate specială, oferită în cantități limitate. Ca orice freemium care se respectă, acest joc are un Stamina meter, care se termină după ce jucați câteva misiuni. Puteți să rejucați misiunile pe un nivel mai mare de dificultate pentru o provocare în plus.

La fiecare inamic doborât veți primi câteva unități, să zicem bani, cu care puteți construi noi turete sau să le upgradati pe cele existente. Turetele sunt oferite sub formă de turnuri care trag proiectile la distanță, în apropiele, care găuresc armura, fortărețe cu soldați sau turnuri care amplifică abilitățile celorlalte unități. Ideea jocului este să combateți valuri de inamici care vin spre baza voastră, iar fiecare inamic care intră vă va scădea din hit points.

Star Wars Galactic Defense

Jocul e cam lent și repetitiv, dar și ușor plicticos, mai ales că aveți doar 4 tipuri de turnuri la dispoziție. Când spuneam de conținuturi originale, mă refeream la varietatea de planete și puteri folosite aici, dar și personajele care apar și unitățile inamice. îi acordăm lui Star Wars Galactic Defense nota de 7.8 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

Star Wars Galactic Defense Review (ASUS MemoPad 7 ME572C)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×