Samsung ar putea renunţa la numele "Galaxy S" pentru viitoarele flagship-uri

1.165 ori
<b>Samsung ar putea renunţa la numele "Galaxy S" pentru viitoarele flagship-uri</b>Samsung ar fi oferit indicii despre un rebranding pentru telefoanele sale, în cadrul unui eveniment organizat sub tutela MWC 2019. Sud coreenii au adus acolo seria Galaxy S, inclusiv modelul 5G şi pe Galaxy Fold. Un oficial al companiei, cu rol de..

Samsung ar fi oferit indicii despre un rebranding pentru telefoanele sale, în cadrul unui eveniment organizat sub tutela MWC 2019. Sud coreenii au adus acolo seria Galaxy S, inclusiv modelul 5G şi pe Galaxy Fold. Un oficial al companiei, cu rol de Wireless Business Unit Global Marketing Group Managing Director şi-a exprimat îndoială că următorul flagship se va numi "S11" sau chiar "Galaxy".

Îngrijorări de acest tip apar mereu pe măsură ce o serie de produse avansează. Nu ne e foarte clar nici acum cum se va numi viitorul iPhone, ce deşert va avea în dreptul său Android Q sau dacă seria LG G va supravieţui după ce se trece de LG G9. Cât despre telefoanele Samsung, iată declaraţia domnişoarei Jeong, tradusă cuvânt cu cuvânt:

Sunt îngrijorată cu privire la numele pe care i-l vom da lui Galaxy S11. Încă nu am ajuns la o concluzie, dar mă întreb dacă este cel mai comod nume. Ca un rezultat, este improbabil ca succesorul lui Galaxy S10 va fi numit "Galaxy S11". Marea problemă este particula "Galaxy", dar şi cea "S" şi "Eleven", care sunt prea lungi per total pentru un model. Este şi un rol aventuros de a unifica brandul.

Cuvântul "unifica" m-a dus imediat cu gândul la teoria că seriile Galaxy S şi Galaxy Note se vor uni, idee despre care am tot auzit în ultimii ani. Geniile de la marketing lucrează acum la nume noi. Subliniez că Samsung tocmai a făcut deja un rebranding mare în zona midrange, gama Galaxy J fiind înlocuită de Galaxy M, iar Galaxy A-urile trecând la nume cu două cifre pe toată linia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×