Samsung ar putea prezenta un display OLED deosebit la CES 2019; Fără difuzoare la vedere pe viitoarele smartphone-uri

1.900 ori
<b>Samsung ar putea prezenta un display OLED deosebit la CES 2019; Fără difuzoare la vedere pe viitoarele smartphone-uri</b>Iată că pe final de an apar și vești despre produsele/tehnologiile pe care companiile urmează a le prezenta la început de ianuarie în cadrul târgului CES 2019 din Las Vegas. Chiar astăzi aflăm prin intermediul unui raport emis de către site-ul

Iată că pe final de an apar și vești despre produsele/tehnologiile pe care companiile urmează a le prezenta la început de ianuarie în cadrul târgului CES 2019 din Las Vegas. Chiar astăzi aflăm prin intermediul unui raport emis de către site-ul coreean Electronic Times faptul că Samsung are în plan dezvăluirea unor panouri OLED SoD (Sound on Display) în mai puțin de două săptămâni la CES.

Nu este prima oară când auzim despre aceste panouri Sound on Display care elimină nevoia de difuzoare externe și care permit display-ului în sine să emită sunet. Tehnologia a fost prezentată în 2017 atât de către Sony, dar și de către LG atunci când vedeam televizoare cu această caracteristică.

Acum tehnologia ar fi gata să ajungă și în zona smartphone, Samsung urmând a fi pionier. Toate componentele audio vor fi integrate sub suprafața ecranului, astfel că difuzoarele nu vor mai fi la vedere. Este o modalitate prin care se elimină necesitatea de decupaje în ecran, margini sub ecran. De asemenea, se poate oferi o protecție mai mare la apă și praf fără o grilă necesară pentru difuzor.

Cel mai probabil această tehnologie este rezervată următoarei generații de smartphone-uri și nu lui Galaxy S10. Aflăm mai multe la începutul lunii ianuarie 2019!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×