Samsung ar putea schimba experiența DeX odată cu lansarea lui Note 9; Nu vom mai avea nevoie de un dock dedicat (Zvon)

829 ori
<b>Samsung ar putea schimba experiența DeX odată cu lansarea lui Note 9; Nu vom mai avea nevoie de un dock dedicat (Zvon) </b>Anul trecut odată cu lansarea phablet-ului Galaxy Note 8 cei de la Samsung prezentau și dock-ul Samsung DeX Station, o a doua generație pentru produsul care facilita utilizarea smartphone-ului pe post de unitate desktop atunci când era conectat

Lansarea phablet-ului Samsung Galaxy S8 din prima parte a anului trecut ne-a adus și extra acesorii precum dock-ul Samsung DeX Station, produs ce facilita conectarea telefonului la un display extern și utilizarea astfel a unei interfețe desktop. Dispozitivul oferea porturi numeroase la pachet, iar funcționalitatea a fost rapid apreciată de către fani. A urmat o nouă versiune intitulată DeX Pad odată cu S9, iar acum descoperim un detaliu foarte interesant.

Se vehiculează faptul că phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 va fi primul dispozitiv din portofoliul sud-coreenilor ce nu va mai avea nevoie de un dock dedicat pentru a se conecta la un display extern. Astfel singurul accesoriu necesar pentru a obține o astfel de funcționalitate va fi un cablu USB-C cu convertor la HDMI.

Compania sud-coreeană va promova serios această funcție la debut și aflăm că până acum rolul dock-urilor DeX era și acela de a răci telefoanele atunci când erau conectate la un monitor extern. Odată cu Note 9 nu va mai fi nevoie de așa ceva, motiv pentru care suntem de părere că Samsung aduce pe terminal o soluție mai eficientă de răcire. Aparent, prețurile noului telefon ar fi cuprinse între 1000 și 1300 dolari. 

Lansarea are loc pe data de 9 august în New York, locație unde se va afla și trimisul Mobilissimo, Gabriel Bobon!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×