Samsung ar putea schimba experiența DeX odată cu lansarea lui Note 9; Nu vom mai avea nevoie de un dock dedicat (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 740 ori
<b>Samsung ar putea schimba experiența DeX odată cu lansarea lui Note 9; Nu vom mai avea nevoie de un dock dedicat (Zvon) </b>Anul trecut odată cu lansarea phablet-ului Galaxy Note 8 cei de la Samsung prezentau și dock-ul Samsung DeX Station, o a doua generație pentru produsul care facilita utilizarea smartphone-ului pe post de unitate desktop atunci când era conectat

Lansarea phablet-ului Samsung Galaxy S8 din prima parte a anului trecut ne-a adus și extra acesorii precum dock-ul Samsung DeX Station, produs ce facilita conectarea telefonului la un display extern și utilizarea astfel a unei interfețe desktop. Dispozitivul oferea porturi numeroase la pachet, iar funcționalitatea a fost rapid apreciată de către fani. A urmat o nouă versiune intitulată DeX Pad odată cu S9, iar acum descoperim un detaliu foarte interesant.

Se vehiculează faptul că phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 va fi primul dispozitiv din portofoliul sud-coreenilor ce nu va mai avea nevoie de un dock dedicat pentru a se conecta la un display extern. Astfel singurul accesoriu necesar pentru a obține o astfel de funcționalitate va fi un cablu USB-C cu convertor la HDMI.

Compania sud-coreeană va promova serios această funcție la debut și aflăm că până acum rolul dock-urilor DeX era și acela de a răci telefoanele atunci când erau conectate la un monitor extern. Odată cu Note 9 nu va mai fi nevoie de așa ceva, motiv pentru care suntem de părere că Samsung aduce pe terminal o soluție mai eficientă de răcire. Aparent, prețurile noului telefon ar fi cuprinse între 1000 și 1300 dolari. 

Lansarea are loc pe data de 9 august în New York, locație unde se va afla și trimisul Mobilissimo, Gabriel Bobon!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×