Samsung Galaxy S9 va lua şi mai în serios rolul de înlocuitor de computer, în tandem cu un nou accesoriu DeX Pad; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.567 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va lua şi mai în serios rolul de înlocuitor de computer, în tandem cu un nou accesoriu DeX Pad; Iată detalii!</b>Unul dintre accesoriile inedite ce debuta odată cu Samsung Galaxy S8 a fost și DeX dock, un dispozitiv prin care puteam transforma telefonul într-un înlocuitor de computer. Este necesar și un monitor la mijloc și sistemul

Cum producţia lui Samsung Galaxy S9 ar trebui teoretic să înceapă în această lună, e lesne de înţeles de ce au început să apară informaţii tot mai plauzibile despre noul device. Mai nou aflăm detalii despre funcţionalitatea desktop a telefonului, prin conectarea la un accesoriu dock marca DeX.

Odată cu Galaxy S8 debuta în această primăvară şi DeX Station, un dock la care se conecta telefonul şi care în tandem cu un monitor şi mouse permitea înlocuirea unui PC. Note 8 a venit cu o versiune evoluată, iar Galaxy S9 ar trece la varianta 2.0. Olandezii de la GalaxyClub au aflat că Galaxy S9 va veni cu aşa numitul DeX Pad, care va fi un tip de dock diferit faţă de prima generaţie.

Veţi putea amplasa un Galaxy S9 sau Galaxy S9+ plat pe birou şi folosi ecranul său ca mouse pad sau tastatură de această dată, scăpând de încă două accesorii pentru PC. Încă nu e clar cum se va conecta Galaxy S9 la DeX Pad şi dacă o va face via USB Type-C sau prin alte metode (pini, integrarea într-o fantă ca PadFone poate). Nu e foarte clar nici dacă DeX Pad va fi compatibil cu Galaxy S8 sau Note 8.

Dacă mă întrebaţi pe mine, numele de "DeX Pad" duce cu gândul la o tabletă, al cărei creier ar putea fi un Galaxy S9. Samsung are brevete de gen încă de pe vremea când apărea ASUS PadFone, deci potenţial există. Aceeaşi sursă scrie că telefonul va debuta fix înainte de MWC 2017 şi va ajunge în magazine în aprilie sau martie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×