Samsung Galaxy S10 ar urma să integreze scannerul de amprente în ecran şi detecţie facială 3D

Autor:  | Publicat în:  Samsung 9.733 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar urma să integreze scannerul de amprente în ecran şi detecţie facială 3D</b>În ultimele zile a început să circule online și informația referitoare la un debut mai timpuriu pentru flagship-ul Samsung Galaxy S10, motivul fiind acela ca în cadrul MWC 2018 să debuteze primul telefon pliabil al sud-coreenilor cunoscut și drept

Dacă v-aţi plictisit de zvonuri legate de Samsung Galaxy Note 9, nu-i nimic, căci avem zvonuri legate de Samsung Galaxy S10 mai nou. Circulă informaţia că Samsung a decis nu doar să îl lanseze pe Note 9 mai devreme, ci şi pe S10, care ar sosi chiar în luna ianuarie a lui 2019. Aflăm şi câteva detalii despre dotările sale.

Astfel, terminalul ar urma să integreze scannerul de amprente în ecran şi să aibă şi senzori şi camera frontală capabili de detecţie facială 3D. Se pare şi că motivul lansării în ianuarie, probabil la CES e ca publicul să termine de digerat modelul S10 în anticiparea lui Galaxy X cel pliabil, care va sosi la câteva luni după.

Surse din Coreea de Sud afirmă că Samsung încearcă de 2 ani să integreze senzorul biometric în ecranele telefoanelor sale, dar fără succes. Samsung simte nevoia să facă ceva special cu ocazia aniversării a 10 ani de existenţa a seriei Galaxy S, de aici şi aceasta goană după inovaţie. Colaborează pentru senzorul biometric cu Qualcomm, Synaptics şi Ezestek.

Cât despre scanarea facială 3D, aceasta ar fi similară cu Face ID de la Apple, iar Mantis Vision şi Samsung Electronics Institute of Technology au lucrat la acel proiect. Ei dezvoltă algoritmii, dar ştim prea puţine despre senzorii aferenţi. Sursele afirmă că există mişcări şi printre furnizorii de componente pentru camerele 3D. Ar fi o raritate pentru un producător de telefoane Android, pentru că premiera e teoretic rezervată celor de la Allview, cu recunoaşterea facială 3D pe un device Android. 

Marea intrebare pentru Galaxy S10 e: cu breton sau fără?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×