Samsung ar putea scoate jackul audio de pe Galaxy Note 10

844 ori
<b>Samsung ar putea scoate jackul audio de pe Galaxy Note 10</b>O veste nu tocmai favorabilă sosește astăzi pentru fanii telefoanelor Samsung, aceea că firma sud-coreeană se pregătește să intre în rândul lumii. Ce înseamnă asta este renunțarea la jack-ul audio 3.5 mm, schimbare ce se va întâmpla odată cu

Samsung se pregăteşte să intre în rând cu lumea, dar nu la un capitol pozitiv, ci negativ. Ar urma să renunţe la jackul audio de pe unele dintre viitoarele sale terminale. Printre ele se numără şi Samsung Galaxy Note 10, conform unei surse din Coreea de Sud. E cam devreme să ne gândim la Note 10, dar încercăm să facem predicţii mai jos.

ETNews scrie că Note 10 va da startul acestui trend pe terminalele Samsung, deci Galaxy S10 e în siguranţă şi îşi va păstra jackul. În general sunt două motive pentru care producătorii de telefoane taie aceasta dotare: subţierea unui telefon şi izolarea mai bună contra apei. Sunt şi surse care afirmă că Samsung ar putea aştepta până la Galaxy S11 pentru a face aceasta mutare.

În schimb vom primi un adaptor de la USB Type-C la 3.5 mm în cutie. Samsung nu e străină de experimente cu conectori, cel mai răsunător fiind eşecul lui USB 3.0 pe Samsung Galaxy S5, care apoi a fost imediat înlocuit la succesor. Mai sus am menţionat două motive pentru dispariţia jackului şi acum vi-l ofer şi pe al treilea: mai mult loc la interiorul telefonului pentru componente şi în condiţiile unui cititor de amprente integrat în ecran, totul are sens.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×