Samsung ar urma să anunțe data lansării lui Galaxy S8 în cadrul evenimentului de la MWC!

1.408 ori
<b>Samsung ar urma să anunțe data lansării lui Galaxy S8 în cadrul evenimentului de la MWC!</b>Dacă în aceeași perioadă a anului trecut aveam deja toate detaliile despre Galaxy S7, cât și data sa de lansare oficială, în cazul modelului succesor din 2017 lucrurile nu stau astfel. Pe seama problemelor întâmpinate cu Galaxy Note 7, sud-coreenii au

Dacă anul trecut pe vremea asta deja știam când va fi lansat Galaxy S7 și când va ajunge în magazine, iată că acum în 2017 detaliile de acest tip pentru succesorul său lipsesc. Se zvonește de ceva vreme o lansare pe data de 29 martie, dar nu am avut nici un material teaser oficial din partea sud-coreenilor care să confirme acest lucru. Aparent, lămurirea o vom primi în cadrul evenimentului de la MWC unde Sammy va dezvălui data de lansare a seriei Galaxy S8.

Informația de față vine chiar din partea președintelui Samsung Mobile, Koh Dong-jin care a declarat de curând faptul că data de lansare a noului flagship va fi anunțată anul acesta în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress pe 27 februarie. Vom afla astfel dacă într-adevăr pe 29 martie este programat evenimentul cu pricina sau nu.

De asemenea, există și speculații cu privire la faptul că sosirea telefonului în magazine va avea loc pe 21 aprilie - încă un zvon neconfirmat de către compania producătoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×